top of page
het  enige    festival  voor    65-plussers  
in   nederland

Forever Young Festival wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd in Almere. Op 21 augustus 2019 bezorgt het Festival ruim 10.000 bezoekers een geweldige dag. De afgelopen twee edities waren dik uitverkocht. Omdat het festival zo uniek is, was er veel aandacht van de landelijke media. 


Wilt u uw product, merk of dienst op een positieve manier onder de aandacht brengen van uw doelgroep; 65 plussers in Nederland? Dan is het Forever Young Festival de juiste partij voor u.


Het Festival in 2018
  De Markt  
Online 
Ipad met facebook 2.png

10.193 volgers

Ipad met website.png

9.000 unieke 

bezoekers p/m

Ipad met nieuwsbrief.png

5.000 abonnees

  10.000   Bezoekers  
  2017   uitverkocht !  
  2018  uitverkocht ! 
  Media  

Ruim 10 miljoen kijkers hebben items over het Festival gezien bij onder meer de NOS en RTL Journaals, RTL Boulevard, Nieuwsuur, Laat op Eén en Hart van Nederland. 

Er stonden artikelen over het Festival in onder andere de Volkskrant, het AD, de Telegraaf, Trouw, het Parool, Stentor, Privé, Weekend, Libelle, Tros Kompas, Max Magazine en diverse regionale dagbladen.

 

De belangrijkste platformen die uitgebreid aandacht hebben besteed aan Forever Young Fesitval zijn onder andere: NOSop3, NOS online (ook in App), Plusonline, telegraaf.nl, RTLNieuws.nl, Panorama.nl, en HPdeTijd.

 

Ook op de radio waren er interviews met de ambassadeurs en initiatiefnemers. Zo zijn Van Inkel (omroep Max), BNR Radio, Radio 5, Radio 1 en Langs de Lijn en Omstreken radiostations / programma’s die aandacht aan Forever Young Festival hebben besteed.  De TinekeShow werd live vanaf het Festival terrein uitgezonden met optredens en interviews.

 DE markt

  Verkoop leuke artikelen  

  presenteer uw bedrijf  

  ontmoet uw doelgroep  

Forever young magazine

Oplage: 12.000 stuks

 

Uitgave over het festival

Gratis distributie naar zorg- en welzijnsorganisaties

Positieve artikelen

Interviews met bekende artiesten

Mooie advertentie ruimtes

Magazine.jpg

  geef een happy day  

  doneervoor iemands

 gratis   kaartje  

  sponsoring  

  word sponsor en

  koppel uw merk 

  of bedrijf  

 aan het festival  

bottom of page