top of page

onze   partners editie 2018

Mede dankzij onderstaande partners beleven ruim 10.000 65-plussers een geweldige en onbezorgde dag vol entertainment en plezier op Forever Young Festival.

Wilt u ook een partner worden? Bekijk dan hier de verschillende partnermogelijkheden.

Forever Young Festival 2017 was een groot succes. We hebben laten zien dat ouderen in Nederland in staat zijn zelfstandig en energiek een groot feest te kunnen vieren. Daarnaast is er actief gezocht naar mogelijkheden om eenzaamheid onder ouderen terug te dringen en met succes! Forever Young Festival heeft Nederland laten zien dat 65 plus zijn iets is om trots op te zijn.

Cinnovate is trots om ook in 2018 weer hoofdsponsor te mogen zijn van dit unieke, mooie, ontroerende en vooral fantastische festival. Want bij ondernemen hoort ook het dragen van sociaal maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 • facebook
 • twitter
 • LinkedIn

Samen, open en mensgericht werken aan verbetering in kwaliteit van leven staat centraal binnen de GezondheidFabriek. Zo komen we tot oplossingen voor een gezonde en sociale samenleving. Het festival draagt hier dusdanig aan bij dat wij dit initiatief een warm hart toedragen en ondersteunen.

 • twitter
 • LinkedIn

Almere is een jonge, innovatieve stad. Net de veertig gepasseerd. Een complete stad bovendien, waar Almeerders met ruime levenservaring genieten van goede zorg, vrije fietspaden en goede verbindingen in de stad en met de regio. De zes NS-stations zorgen voor gemakkelijke verbindingen naar het noorden en het zuiden van het land, de bus rijdt over de vrije busbanen en het gescheiden verkeersnet zorgt voor zorgeloze fietsroutes door de stad. Vele ondernemers hebben er hun thuis, ontwikkelen graag nieuwe concepten, staan aan de vooravond van innovatieve ontdekkingen. Wonen kan in Almere op eigen wijze: een kavel zelf invullen of een fullservice-woonomgeving. Forever Young Festival is een uniek evenement dat verbindt en verrast, dat past goed bij Almere. Bovendien is de plek van Forever Young Festival uniek: in Almere Centrum, op de Esplanade en aan het Weerwater. Een bezoek aan het festival kan goed worden gecombineerd met een bezoek aan het centrum, met 400 winkels op loopafstand. Een mooie kans om kennis te maken met elkaar, en met onze stad. Het kan in Almere.

 • twitter
 • LinkedIn

Een levendig, cultuurrijk Almere. Dát is wat stichting Cultuurfonds Almere wil aanwakkeren. Als onafhankelijk financieringsfonds zijn we ervan overtuigd dat een bruisend cultureel aanbod onze stad verrijkt. In een stad waar van alles te beleven is, ben je graag. Daarom wil Cultuurfonds Almere onze stad mooier maken, met méér cultuur. Forever Young Festival sluit perfect aan bij de doelstellingen van Cultuurfonds Almere.

 • facebook
 • twitter
 • LinkedIn

Wat een dag vol plezier met een mens kan doen, is met geen pen te beschrijven. Samen een herinnering voor de eeuwigheid creëren voor de generatie die voor ons heeft gezorgd, dat vinden wij belangrijk. NCT draagt hier dan ook graag aan bij en legt deze memorabele dag voor altijd vast. Gewoon omdat zij het verdienen!

 • facebook
 • twitter
 • LinkedIn

De Zonnebloem wil dat mensen met een lichamelijke beperking evenals ieder ander kunnen genieten van mooie momenten. Zoals een vakantie, een geweldig dagje uit…. een festival. Forever Young Festival helpt door zo toegankelijk mogelijk te zijn. Dat is uniek en daarom zijn we zo enthousiast over dit initiatief. We feesten graag mee.

 • facebook
 • twitter
 • LinkedIn

Heerlijk genieten van het water en de natuur samen met familie, vrienden en collega's, daar draait het om bij Grotesloep.nl. Alles is erop gericht om het de mensen in de grote comfortabele sloepen optimaal naar de zin te maken.Forever Young Festival draait ook om samen genieten en Grotesloep.nl is dan ook heel blij om op deze dag een prachtige sloep beschikbaar te stellen zodat de bezoekers van het festival samen kunnen genieten van een rondvaart over het weerwater.

  BON IMPORT, wijnimporteur en groothandel voor Almere en omstreken doet mee als sponsor van het mooie initiatief 'Forever Young'. De wijnwereld door een andere bril ! Wij zorgen dat ouderwets weer vernieuwend word. Oudbollig weer modern. Oud word weer jong !

  Voor meer informatie over BON IMPORT kijk op www.bonimport.nl of bekijk het hele assortiment op www.wijny.nl

  • facebook

  Genieten van zo'n prachtig festival als het Forever Young Festival doe je pas echt als alles natuurlijk netjes en schoon is. Wij van Beste Schoonmaak Deal steken onze handen uit de mouwen om van Forever Young Festival niet alleen het leukste festival van Nederland te maken, maar ook het schoonste!

  Het is de missie van SeniorWeb om alle ouderen te laten participeren in de digitale samenleving. SeniorWeb draagt Forever Young een warm hart toe omdat wij dit een prachtige gelegenheid vinden om een dag plezier te maken en nieuwe mensen te ontmoeten! Bij onze caravan kunt u uw computervraag stellen en kosteloos een foto van uzelf laten maken.

  • facebook
  • twitter

  Met een kwart miljoen leden is KBO-PCOB de grootste seniorenorganisatie van Nederland. We maken ons sterk voor een samenleving waarin mensen omzien naar elkaar en senioren volwaardig mee kunnen doen, net als op het Forever Young Festival!

  • facebook
  • twitter

  allGo verzorgt het openbaar busvervoer in Almere. Met onze bussen rijden we vaak en snel. De allGo bussen rijden als ‘metrolijn’ en hebben in iedere wijk een eigen kleur. allGo voert de kleuren van de lijnen ook door op de bussen en de haltezuilen. Zo vind je makkelijk de weg en wordt reizen met het openbaar vervoer in Almere nog makkelijker. In de streek wordt er gereden met R-net en de nightGo rijdt iedere vrijdag- en zaterdagnacht. Ga je mee?

  • facebook
  • twitter

  Al ruim 30 jaar is Vegro het Expertisecentrum voor hulpmiddelen. Bij Vegro staat een betekenisvol leven onder eigen regie centraal. Als partner van het festival vinden wij het belangrijk dat mensen een leuke dag kunnen beleven.

  • facebook
  • twitter
  ONS Logo.png

  Kent U ONS al? Wij kennen u misschien niet, maar omdat u een bezoeker bent van het Forever Young Festival weten we één ding zeker: u bent een plusser die midden in het leven staat! Die geniet van het amusement dat het festival u te bieden heeft. Wilt u na het festival lekker verder genieten? Zet uw televisie dan eens op ONS!

   

  ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. Met een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.

   

  Bij ONS ziet u programma’s uit en over het verleden. Programma’s die u een goed gevoel geven. Denk aan klassiekers als Wordt U al Geholpen?, James Herriot, Miss Marple en Medisch Centrum West. Maar ook prachtige historische kostuumdrama’s en films die de sfeer van vroeger uitademen. Natuurprogramma’s, archiefprogramma’s, muziek van toen en amusement van toen. U ziet het allemaal terug.

   

  Want herbeleven doe je bij ONS!

  • facebook
  • twitter
  Molenaar 2.png

  Als specialist in comfortdouches voor de 65plusser zien wij hoe genieten van het leven van alle leeftijden is. Maar soms op een andere manier of van andere dingen. Helaas zien wij tijdens ons werk ook mensen die door beperkingen of eenzaamheid niet volop meer kunnen genieten van elke dag. Het Forever Young Festival maakt het voor iedereen mogelijk een fantastisch feest te vieren. Dat is dan ook de reden dat Molenaar Badkamers trotse partner is van dit mooie festival.

  • facebook
  • twitter
  RCN vakantieparken Forever Young Festiva

  RCN Vakantieparken besteedt haar gehele winstuitkering aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid. RCN draagt het Forever Young Festival een warm hart toe, omdat zij vindt dat een festival – net als vakantie – mogelijk moet zijn voor iedereen.

  • facebook
  Zetacom.png

  Zetacom is een ICT- specialist die de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen van organisaties weet te verbeteren: in het MKB, de groot zakelijke markt en in het bijzonder de gezondheidszorg. Wij zijn trots dat we ook dit jaar weer dit mooie initiatief, het Forever Young Festival kunnen sponsoren.

  • facebook
  • twitter
  • LinkedIn
  CURATECH 188x188.png

  Curatech is gespecialiseerd in het maken van personenalarmering voor Zorg en Welzijn. Het Forever Young festival brengt ouderen, onze doelgroep, bij elkaar. Een dag vol plezier en feest. Curatech draagt dit festival en de bezoekers dan ook graag een warm hart toe.

  • facebook
  • LinkedIn
  logo woonzorg flevoland.png

  Ook dit jaar is Woonzorg Flevoland weer partner van het geweldig leuke festival Forever Young! Als zorgaanbieder zijn we in Almere actief in de wijk met Huishoudelijke ondersteuning, verzorging en verpleging en sinds juli van dit jaar ook met Individuele Begeleiding en Dagbesteding. In augustus verrijst dit kleurrijke festival weer aan de Esplanade in Almere Centrum waar alle 65 plussers bij moeten zijn. 

  Wij steunen dit festival omdat wij met de toenemende vergrijzing ook steeds meer eenzaamheid zien. Daarom stimuleren wij Initiatieven die positief bijdragen aan het verbinden van ouderen. Forever Young Festival is een mooie gelegenheid voor zowel onze cliënten als mantelzorgers om er een dagje even helemaal uit te zijn.

  • facebook
  • twitter
  GGD.png

  De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van de Flevolandse inwoners onder het motto ‘Verbinden doen we samen’! GGD Flevoland steunt initiatieven als Forever Young Festival omdat ze een positieve invloed hebben op de participatie en gezondheid onder senioren. Het festival is een uitstekende manier om op mensen op actieve wijze met elkaar te verbinden!

  Forma.png

  Forma is specialist in complexe telecommunicatie-, contactcenter- en netwerkoplossingen voor de mid- en grootzakelijke markt en als specialist in de zorgsector. Onze missie is het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en producten als het gaat om communicatie gerelateerde oplossingen. Als specialist in de zorgsector bevinden we ons regelmatig in een omgeving waar zich ouderen bevinden. We zijn ons er daarom ook extra van bewust dat het een fantastisch intitatief is om deze ouderen een dag vol entertainment en mooie herinneringen te bezorgen. We wensen alle bezoekers bij deze dus ook een super mooie dag!

  A-Point.png

  De A-Point Groep is een veelzijdige dealer organisatie die actief is in de automarkt .

  Daarin richten wij ons op een breed spectrum aan dienstverlening en met verkoop van toonaangevende automerken. Dat, in combinatie met een heldere visie op service en kwaliteit, zorgt ervoor dat we bij de A-Point Groep de klant op elk gebied centraal zetten. 

  De A-Point Groep vertegenwoordigt de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA. Onze sales- en servicevestigingen zijn gevestigd in Almere, Lelystad, Dronten, Amsterdam, Weesp, Badhoevedorp en Hoofddorp. Wij rijden met veel plezier de vrijwilligers naar Forever Young Festival.

  zorgfix.png

  Zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Natuurlijk! Maar wel leuke dingen blijven doen… Zorgbehoevend betekent al lang niet meer thuis achter de geraniums. Als één evenement dit laat zien is het wel het Forever Young Festival. De plek waar 65-plussend Nederland, zorgbehoevend of niet, zich laat zien voor een gezellig dagje uit. Die zelfstandigheid heeft Zorgfix Thuiszorg hoog in het vaandel. Wij staan er als u ons nodig heeft voor kwalitatieve thuiszorg in de regio Almere en geven u de ruimte om zo lang mogelijk uw eigen ding te doen. De Djembé dansworkshop bijvoorbeeld (hint hint)? Tot ziens op Forever Young Festival!

  • twitter
  • LinkedIn
  Molenaar 2.png
  bottom of page