Forever Young Club Lidmaatschap

Art.nr. 1010
€25.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Exclusieve tickets voor club leden

Word lid van de allerleukste 65+club van Nederland en je ontvangt automatisch een exclusieve toegangskaart voor het Forever Young Festival dat op 21 augustus a.s. plaatsvindt! Let op dit is een lidmaatschap, een gewoon entree kaartje kan je bestellen via https://www.foreveryoungfestival.nl/bestel-kaarten.

Artiesten die zeker komen zijn:

  • Willeke Alberti
  • Henny Huisman
  • La Familia
  • Davine
  • Marijke Helwegen
  • en nog veel meer....

Forever Young ben u natuurlijk niet op 1 dag, maar het hele jaar door. Daarom organiseren we het hele jaar door diverse events. Als club lid bent je als eerste op de hoogte en krijg je korting op diverse events.

Als club lid krijg je extra bovenop een Forever Young Festival kaartje:

-Toegangskaart voor het grote Forever Young Festival

-Korting op theater voorstellingen, sportevents, vakanties

-NIEUW! Voetjes van de vloer feestjes

-NIEUW! Caravan vakantie party

Alles wat wij doen staat in het teken van samen met (nieuwe) vrienden leuke en vooral gezellige dingen doen. Dus word snel lid en geniet van vele voordelen en bovenal bent je ervan verzekerd dat je deze zomer bij Forever Young Festival in Almere bent.

Wil je wel lid worden, maar doe je niet aan telebankieren? Stuur ons dan een mail met jouw contactgegevens; info@foreveryoungfestival.nl. Het jaar bedrag kan je overmaken naar: NL82 RABO 0316 8372 45, Stichting Forever Young Festival.

Ben je een stelletje en wil je samen met jouw partner lid worden. Dan kan je ook kiezen voor een Club lidmaatschap voor stelletjes. Klik dan hier.

Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Opzeggen is simpel en op ieder moment mogelijk. Stuur een mail naar info@foreveryoungfestival.nl.

Bewaar dit product voor later