top of page

Forever Young Club is de enige 65+ club van Nederland die volledig is gericht op plezier maken en mensen leren kennen. Als Forever Young Club lid ben je zeker van een kaartje voor Forever Young Festival en krijg je korting op een toegangskaartje voor alle Forever Young Party's. Daarnaast biedt het lidmaatschap ook nog eens allerlei kortingen bij Forever Young Festival partners. Bijvoorbeeld op vakanties, het theater, activiteiten en workshops.

Word snel lid van de Club!

Wat krijg je als je lid wordt?

Uiteraard steun je Forever Young Festival door lid te worden maar je krijgt er ook veel voor terug:

 1. Toegangskaart festival t.w.v. € 12,50.

 2. Forever Young Magazine t.w.v. € 3,95.

 3. Eenmalig welkomskado t.w.v. € 3,00.

 4. 20% korting op vakanties bij RCN.

 5. 20% korting op enkele voorstellingen bij KAF theater Almere.

 6. 15% korting op alle Forever Young artikelen in de shop.

 7. Kans op 5 geweldige RCN vakanties tijdens de loterij op basis van jouw lidmaatschap nummer.

Kortom lid worden de van Forever Young Club is de moeite meer dan waard!

 

Forever Young uitjes en events

Forever Young bent u natuurlijk niet op 1 dag, maar het hele jaar door. Daarom organiseren we het hele jaar door diverse events. Als club lid bent u als eerste op de hoogte en krijgt u korting op Forever Young uitjes en events. Voor de onderstaande events komen binnenkort kaartjes beschikbaar:

 • Forever Young Festival

 • Forever Young voetjes van de vloer party's

 • A campingflight to Forever Young vakantie party 

Uitjes en events van partners

Alles wat wij doen staat in het teken van samen met (nieuwe) vrienden leuke en vooral gezellige dingen doen. Gelukkig worden er in Nederland al heel veel leuke dingen georganiseerd en daar moet je natuurlijk aan mee kunnen doen. Daarom zijn wij met heel veel organisaties bezig om kortingen op kaartjes (of zelfs gratis kaartjes) te regelen voor jou als Forever Young Club lid. Hieronder zie je wat we reeds hebben gedaan of wat je de komende tijd mag verwachten!

 • Korting op theater kaartjes bij KAF in Almere.

 • Korting op vakantiehuisjes, campeerplekken en groepsreizen bij RCN.

Kortom reden genoeg om lid te worden van de Forever Young Club. Voor slechts 25 euro per jaar steun je het Forever Young Festival en kan je gebruik maken van leuke kortingen op allerlei activiteiten. Laten we er samen de grootste en gezelligste vriendenclub van Nederland van maken.

Forever Young Festival is een stichting zonder Winstoogmerk. Alle inkomsten worden gebruikt voor de organisatie van onze evenementen. Je kunt jouw lidmaatschap altijd opzeggen wanneer je wilt dus je zit nergens aan vast.

 

Wil je wel lid worden, maar doe je niet aan telebankieren? Stuur ons dan een mail met jouw contactgegevens; info@foreveryoungfestival.nl. Het jaar bedrag kan je overmaken naar: NL82 RABO 0316 8372 45, Stichting Forever Young Festival.

Word snel lid van de Club!

bottom of page