top of page

Forever Young Festival biedt ook ruimte voor bedrijven en andere organisaties om op een speciale markt hun producten (geen horeca), diensten of doelstellingen te presenteren. 

 

De verschillende mogelijkheden staan beschreven in onze informatie folder 'kraampjes'. 

Bent u van mening dat uw product of dienst een onmisbare factor is op Forever Young Festival, neem dan contact met ons op via info@foreveryoungfestival.nl!

Online 
Ipad met facebook 2.png

10.193 volgers

Ipad met website.png

9.000 unieke 

bezoekers p/m

Ipad met nieuwsbrief.png

5.000 abonnees

  10.000   Bezoekers  
  2017   uitverkocht !  
  2018  uitverkocht ! 
  Media  

Ruim 10 miljoen kijkers hebben items over het Festival gezien bij onder meer de NOS en RTL Journaals, RTL Boulevard, Nieuwsuur, Laat op Eén en Hart van Nederland. 

Er stonden artikelen over het Festival in onder andere de Volkskrant, het AD, de Telegraaf, Trouw, het Parool, Stentor, Privé, Weekend, Libelle, Tros Kompas, Max Magazine en diverse regionale dagbladen.

 

De belangrijkste platformen die uitgebreid aandacht hebben besteed aan Forever Young Fesitval zijn onder andere: NOSop3, NOS online (ook in App), Plusonline, telegraaf.nl, RTLNieuws.nl, Panorama.nl, en HPdeTijd.

 

Ook op de radio waren er interviews met de ambassadeurs en initiatiefnemers. Zo zijn Van Inkel (omroep Max), BNR Radio, Radio 5, Radio 1 en Langs de Lijn en Omstreken radiostations / programma’s die aandacht aan Forever Young Festival hebben besteed.  De TinekeShow werd live vanaf het Festival terrein uitgezonden met optredens en interviews.

bottom of page