top of page
De Stichting

Het festival wordt georganiseerd door Stichting Forever Young Festival. Dit is een onafhankelijke stichting die zich tot doel heeft gesteld om elk jaar een festival te organiseren voor 65-plussers in Nederland. De stichting heeft geen winstdoelstellingen; alle inkomsten worden gebruikt ten behoeve van de realisatie van het festival.


Er is sprake van een onafhankelijk en onbezoldigd bestuur dat wordt voorgezeten door de commercieel directeur van initiatiefnemer en partner Cinnovate; Sietse Dugour.


Hans Marsé, directeur van Breedveld en Schröder en voorzitter van de VBA (Vereniging Bedrijfskring Almere, met maar liefst 500 ondernemers die lid zijn) en Kimberley Valentien (advocaat bij ValentienGeerdes) completeren het bestuur.

Het team

Als hoofdsponsor stelt Cinnovate het commerciële team beschikbaar. Dit team houdt zich bezig met sponsorwerving, webdesign, vormgeving, ticketsales, online media en nog veel meer.


De productie en organisatie van het festival wordt gedaan door de ingehuurde professionals van 2 Heart Volcano.


Liev Promotie en Productie helpt bij het onderhouden van de contacten met de media. Pubmarket ondersteunt het commerciële team met vormgeving en design.

Forever Young Festival wordt vooral mogelijk gemaakt door geweldige vrijwilligers die zich onbezoldigd inzetten voor de bezoekers.

2018

In 2018 mochten wij maar liefst 10.000 mensen ontvangen op Forever Young Festival. 

De werkelijke kosten van de organisatie van het Festival lagen in 2018 op

€ 442.187,07. Ten behoeve van het festival hebben alle leveranciers, artiesten en dienstverleners dit bedrag middels sponsoring teruggebracht tot

€ 267.893,35.

Dit bedrag is volledig ingebracht door sponsoren en donateurs waardoor de toegangskaarten gratis konden worden aangeboden aan de bezoekers.

De balans en de winst / verliesrekening voor 2018 zijn nog niet afgerond.

2017

In 2017 mochten wij maar liefst 6200 mensen ontvangen op Forever Young Festival. 

De werkelijke kosten van de organisatie van het Festival lagen in 2017 op

€ 628.917,62. Ten behoeve van het festival hebben alle leveranciers, artiesten en dienstverleners dit bedrag middels sponsoring teruggebracht tot

€ 348.232,82.

Dit bedrag is volledig ingebracht door sponsoren en donateurs waardoor de toegangskaarten, inclusief enkele consumptie munten, gratis konden worden aangeboden aan de bezoekers.

Wilt u meer weten over 2017, informatie hierover kunt u terug vinden in ons jaarverslag.

 

 

bottom of page