top of page

Artiesten Forever Young Festival 2019

Willeke Alberti

Hoe geweldig was ze in 2017 op Forever Young Festival en dit jaar is ze terug! Willeke Alberti komt een spetterend optreden geven en ze neemt uiteraard haar geweldige band met zich mee! 

 

Het wordt weer een feest met een lach en een traan!

 

Naast diverse gouden en platina platen, ontving Willeke Alberti onder meer een Edison, Gouden Harp, De Gouden  Televizier-Ring, diverse oeuvre awards, de Majoor Bosshardt Prijs en werd zij in 1996 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Haar omvangrijke repertoire bevat onder andere liedjes als 'Telkens Weer', 'Carolientje', 'Spiegelbeeld', 'Samen Zijn', 'Ome Jan', 'De Liefde Van Je Vrienden' en de memorabele duetten met haar vader Willy Alberti zoals 'De Glimlach Van een Kind' en 'Niemand Laat Zijn Eigen Kind Alleen'. 

(not) the Rolling Stones

Vroeger hield je van The Beatles of The Stones, zo was dat nou eenmaal. Tegenwoordig mag je gerust beide bands in je afspeellijst hebben staan. Not the Rolling Stones is een Britse tributeband die in eigen land furore maakt in het kielzog van de echte Rolling Stones.

 

Vocaal en instrumentaal imiteren ze hun idolen fenomenaal en als je de leadzanger van deze band ziet optreden denk je dat het de tweelingbroer van Mick is. De echte Stones fans lopen hier warm voor. Dit is niet zomaar een naspeel band maar een heuse ode aan Mick Jagger en consorten.

 

Dit is de tribute band die je terug naar de gouden jaren van de Stones brengt met songs zoals Satisfaction en Sympathy for the Devil.

Je zal niet geloven dat dit niet Mick Jagger is!

Ernst  Daniel  Smid  en  Coosje

Er is een bijzondere en muzikale band tussen vader en dochter Smid. 'Liefde van Later', 'Meisjes van Zestien', 'Mens Durf Te Leven', zomaar wat titels die voorbij komen in de nieuwe voorstelling van vader en dochter Smid.

 

Middels deze liedjes bezingen zij hun eigen leven. Coosje: "Het mooiste werk van o.a. Ramses Shaffy, Jules de Corte, Annie MG Schmidt en Willem Wilmink is te mooi om te vergeten."

 

Samen houden vader en dochter ze levend tijdens een prachtige voorstelling. 

Henny Huisman

Prachtige prijzen zijn er te winnen bij Henny's Hilarische Bingo. Vorig jaar waren de stoelen niet aan te slepen dus vanwege het grote succes staat Henny met zijn Hilarische Bingo dit jaar in een grote zaal!

Henny Huisman ontwikkelt zich in de loop van zijn carrière van popmuzikant tot veelzijdig presentator. Ook is hij de bedenker achter de succesformules van een aantal televisieprogramma’s. Hij is zeer geliefd bij het publiek. Vooral vrouwen zijn zeer gecharmeerd van zijn natuurlijke manier van optreden en de aandacht die hij heeft voor zijn gasten. Zelf wil hij herinnerd worden als een “bevlogen iemand, een creatief vriendelijk en mopperende, zenuwachtige televisiemaker. Geen reparaties!”

LA Familia

Na het succes van vorig jaar maakt “La Familia” op veler verzoek nogmaals haar opwachting tijdens Forever Young Festival met een aantal schitterende muzikale fragmenten uit hun theatershow “Een Rondje Vrijthof”.

La Familia brak als “ Classic meets Pop” zingend gezin door, na hun Nederlandse TV debuut in 2011. Met een gouden album, de Populariteit Award 2012, een eigen TV Special, diverse succesvolle theater tournees in eigen land en talrijke internationale concerten hebben zangers/songwriters Carla, Paul en Belinda een stevige plaats veroverd in de Muzikale Show Biz.

En natuurlijk zijn de La Familia Ballroomdansers ook dit keer van de partij!  Voor meer informatie: www.lafamilia-music.nl.

Marijke  helwegen

Vanaf het eerste jaar er al bij en iedere keer weet ze weer volle zalen te boeien met haar verhaal. Forever Young is haar levensmotto en daarom mag ze ook dit jaar niet ontbreken.

Marijke speelt met haar gevatte humor, met of zonder regie, moeiteloos in op allerlei scenario’s. Ze heeft die mysterieuze X-factor, een ‘presence’, die samen met haar oneindige levenslust en haar oog voor vitaliteit maakt dat zij dé final touch is op elk event. 

The  royal  dutch  Blues  Brothers

Vanaf het begin al vaste klanten op Forever Young Festival. The Royal Dutch Blues Brothers weten hoe het is om een feestje te bouwen. 

Al meer dan 12 jaar scheuren deze 2 gabbers, de lookalikes en imitators van Joliet Jake Blues & Elwood Blues, met hun “Blues mobiel” en een waanzinnige live-act door het gehele land.

Deze Blues Brothers lookalikes en imitators “are on a mission from God!!” Deze Blues Brothers zullen er zorg voor dragen, dat u de Blues nooit zult vergeten!! 

Annet Hesterman

Annet Hesterman was te zien bij “The Voice Senior” op RTL4 en wist daarin met haar unieke podiumperformance tot de finale te komen. 

 

Met haar charmante verschijning is zij een personality van allure! Wanneer Annet zingt doet ze dat met bezieling en met haar tomeloze energie en levenservaring weet ze een ieder te raken in het hart.

 

Of het nu gaat om jazz, blues een ballad of rock, Annet maakt iedereen blij met haar inlevingsvermogen en dynamische stem.

TRIO Concordia

Vorig jaar struinden ze met hun instrumenten over het festival terrein en wisten elk terrasje om te toveren tot een bruisend feest. Het plezier druipt er vanaf bij deze gezellige en vrolijke kerels. 

 

Trio Concordia bestaat uit drie volrijpe mannen, liefhebbers van al het mooie op deze aarde, in het bijzonder van muziek. Als diepzinnigste der kunstvormen, weet muziek áltijd het hart te raken. Musiceren dus, daar hebben deze mannen eendrachtig voor gekozen... en wel zónder hulp van versterkende middelen - nou ja, zonder elektrische versterkende middelen dan, af en toe moeten de keeltjes natuurlijk wel even gesmeerd.

 

The Charlestown Jazzband

Wat een heerlijk bandje is Charlestown Jazzband. Ze spelen geweldige soepele Jazz. Er is veel interactie met het publiek en dat alles gelardeerd met plezier en humor.

Door een zeer breed en gevarieerd repertoire is de muziek van de CTJB toegankelijk voor vele Jazz -liefhebbers en mede daardoor ook veel gevraagd in binnen en buitenland.

 

De Aimabele Schoften

De Aimabele Schoften zijn liefhebbers van het leven en daar hoort regelmatig een goed glas wijn bij. Dat zij over dit goddelijke vocht een muzikaal cabaret hebben gemaakt is dus niet zo verwonderlijk. Izak, Ferdinand en Marcel bekijken de wijn van meerdere kanten.

 

Een ode wordt zo maar afgewisseld met een afkraker. Er komt een oom voorbij die op feestjes interessant doet over wijn. Wat moet je zeggen als je een glas aangeboden krijgt? Wanneer sta je voor gek? Er blijken ook een aantal lijntjes te lopen tussen wijn en vrouwen. Spannend!

Dununba

Het zonnetje schijnt, 30 enthousiaste mensen zitten in een gezellige kring en de dirigent telt tot 4. De Afrikaanse trommels klinken geweldig, de dansers komen op en iedereen geniet.

 

Iedereen mag mee doen, iedereen kan muziek maken, iedereen kan dansen. Dununba neemt u mee op een muzikale reis. Doet u mee?

Fotograaf: Birgit Meixner en Still: Deutsche Kinemathek

Chaplin the Adventurer

'In de beginjaren van de filmindustrie was Charlie Chaplin een van de beroemdste filmsterren ter wereld. Zijn komische vaardigheden zorgden in de bioscoopzalen voor een vuurwerk aan lachsalvo’s, zijn geluidloze films zijn dan ook weergaloos en kent een rijk oevre.

 

Met de Silent Movie project: Chaplin, The Adventurer neemt pianist en componist Stephan Graf von Bothmer u mee naar de beginjaren van de bioscoopfilm en voorziet dit vroege meesterwerk van spannende live filmmuziek. We zien Chaplin op zijn best als een veroordeelde die uit de gevangenis ontsnapt.

 

Op de vlucht redt hij een meisje van de verdrinking, maar haar groot uitgevallen vriend is hier natuurlijk niet van gediend. Een historisch fenomeen in een uniek modern jasje dat menig lachspier zal doen aanspreken.'

HI-5  rhythm  &  Blues  band

De HI-5 Rhythm & Blues Band speelt aanstekelijke muziek die diep geworteld is in de dampende smeltkroes van de beste Amerikaanse muziek: Rhythm & Blues!

Verwacht bij HI-5 dus niet aleen maar dertien-in-een-dozijn deuntjes maar vurige en ouderwets lekkere Rhythm & Blues doorspekt met swingende Rock ‘n’ Roll, meeslepende Blues en een vleugje Soul en Jazz.

Met onnavolgbare toetsen en zang, scheurende tenorsax, vette gitaar, opzwepende drums en stuwende bas weten de enthousiaste muzikanten van HI-5 dit alles – bekende en minder bekende pareltjes – op overtuigende wijze tot een eigen geheel te smeden.

SHANTy  koor  Almere

Het Shantykoor Almere is een vriendenclub van Shantymen. Ze verzorgen optredens door het hele land, van verzorgings- en verpleeghuizen tot Havenfestivals.


De mannen uit Almere zingen voornamelijk Shanty’s, liederen die iets te maken hebben met het (rauwe) zeemansleven. De zangers worden daarbij begeleid door accordeons , gitaren , drums, dwarsfluit en mondharmonica. Veel liedjes zijn meerstemmig en vaak ook nog in diverse talen.

 

In Almere en omstreken zijn ze een begrip. Ze zorgen met 50 zangers en muzikanten voor een compleet en uitermate gezellig optreden.

Davine

Ze gelooft niet in toeval dus zal het Franse Chanson wel met een reden haar pad gekruist hebben.

Wilt u horen waarom Davine dat zegt? Kom dan naar Forever Young Festival en geniet van de betoverende stem van Davine. 

 

Met passie en toewijding maakte Davine zichzelf de finesses van het zingen van het Franse chanson eigen. Dat kreeg een bekroning toen zij in 2012 werd gekozen tot winnares van het Concours de la Chanson, een concours dat jaarlijks door de Alliance Française wordt georganiseerd ter promotie van het Franse chanson. In aansluiting op dit eerste succes bracht Davine haar gelijknamige debuutalbum uit waarop zij eigen versies zong van bekende Franse chansons van onder anderen Jean Ferrat, Édith Piaf en natuurlijk Frida Boccara.

Robert Maaskant

Robert Maaskant heeft zijn sporen wel verdient in zijn rijke carrière in de voetballerij. Hij is nu als technisch directeur betrokken bij Almere City waar hij onder meer samenwerkt met niemand minder dan Dennis Bergkamp.

Robert Maaskant geeft op Forever Young Festival een kijkje in de keuken van de wereld van het voetbal. 

 

bottom of page