top of page

Ambassadeurs   &   CvA

Onze ambassadeurs

Onze ambassadeurs zijn de vertegenwoordigers van Forever Young Festival. Bekende Nederlanders die hun naam aan de stichting wil verbinden en hun bekendheid inzetten om Forever Young Festival en het achterliggende belang op de kaart te zetten.

Marijke Helwegen Ambassadeur.jpg

Marijke speelt met haar gevatte humor, met of zonder regie, moeiteloos in op allerlei scenario’s. Ze heeft die mysterieuze X-factor, een ‘presence’, die samen met haar oneindige levenslust en haar oog voor vitaliteit maakt dat zij dé final touch is op elk event. Openingen, beurzen, presentaties, bedrijfsevenementen, prijsuitreikingen… Marijke is als side-kick, linking pin of hekkensluiter degene die lucht geeft aan een onderwerp. Met slimme humor onderstreept ze wat onderstreept moet worden en geeft elk item dat kleine tintje ‘glamour’. 
 

Marijke Helwegen

 

Een knikje naar een voorbijganger. Een babbeltje met een andere hondenbezitter. De lach van de kassière in de supermarkt. Een bakkie met je zus. Een praatje met een collega een knuffel van je partner. Een aai over je bol van je kind. Een klap op je schouder van een kameraad.

Contact! Ook als zijn we het ons niet altijd even bewust, het is van levensbelang. Helaas zijn er een hoop mensen voor wie het allemaal niet zo vanzelfsprekend meer is. En daarom vind ik het Forever Young Festival een geweldig initiatief! Gewoon een leuke, optimistische manier om mekaar te ontmoeten. Een vrolijke dag samen met heel veel anderen! Gewoon ouwerwets contact maken, want geloof me of niet, we hebben er allemaal zo’n verschrikkelijke behoefte aan! 

Bert van Leeuwen

Hoe je je voelt heeft niets met leeftijd te maken, maar met gezondheid. Die ‘mazzel’ moet je nou eenmaal hebben. Dat is iets anders dan jong ‘denken’ in je hoofd. Zeg nooit dat iets niet kan vanwege je leeftijd en denk er vooral niet over na wat een andere ‘ouder’ ervan denkt. Doe alles vanuit jezelf en waar je je lekker bij voelt. Kaas kan oud en belegen zijn maar zeg nou zelf, welke kaas is het smakelijkst? Nou dan!
 
Henny Huisman

“Iedereen moet er op z'n tijd ff tussen uit. Dat heb je gewoon nodig. Al is het alleen maar om weer eens in contact te komen met leeftijdsgenoten uit andere delen van Nederland. En het is gratis, dus niemand valt buiten de boot en dat is tegenwoordig, vreemd genoeg, niet normaal. Allemaal redenen waarom ik de organisatie van Forever Young Festival van harte steun. Wij spreken ons nader van de zomer in Almere!”


François Boulangé 

Het Comité van Aanbeveling

Wij maken met trots onze leden van het Comité van Aanbeveling aan u bekend. Zij steunen ons initiatief en dragen de 65-plussers in Nederland een warm hart toe. Daarom zetten ze zich geheel belangeloos in om de bekendheid van Forever Young Festival te vergroten.

Als iemand die helaas geen ouders meer heeft en ik mij heel goed realiseer dat ouderen soms ofwel vaak te kampen hebben met eenzaamheid (meerdere keren van zeer dichtbij meegemaakt), vind ik het iedere keer weer een geweldig moment als ik met mijn muziek een kleine of grote bijdrage kan leveren om blijdschap, nostalgie en samenzang te geven. Ik treed vaker op in tehuizen, revalidatie- en verzorgingshuizen en dat maakt mij iedere keer erg gelukkig, want ik kan naar hen toekomen en zij in vele gevallen niet meer naar mijn optredens, musicals of theaterstukken. Mijn repertoire bestaat natuurlijk ook uit pop en dance muziek maar met mijn musical repertoire, liedjes van de Carpenters en Oud-Nederlands liedjes kan ik vele mensen de nostalgie en herinnering van hun danstijd teruggeven. (Iets)….. oudere mensen zijn leuk en willen oprecht genieten van de tijd die ze hebben en willen die benutten. Heerlijk.

Daarom ben ik enorm blij te mogen optreden op Forever Young Festival en vind het fijn en een eer om een lid te mogen zijn van het Comité van Aanbeveling van dit mooie festival.

Mariska van Kolck

“Ik omarm dit geweldige initiatief. Een festival voor 65+! Een doelgroep die nooit vergeten mag worden, zeer belangrijk is en nu gratis en onbezorgd kan genieten van artiesten, zang, dans, cabaret en theater. Ik hoop ooit ook 65+ te worden en wil dan ook nog steeds genieten van muziek! Daarom steun ik Forever Young Festival!”

 

Antje Monteiro

bottom of page