top of page

Adverteren   Forever   young  Media

Forever Young Festival bereik

In 2015 waren er 3.1 miljoen 65-plussers in Nederland, in 2040 zal dat aantal gegroeid zijn naar 4.8 miljoen mensen. Daarmee wordt dit één van de grootste doelgroepen in Nederland. Forever Young Festival weet deze doelgroep op een unieke manier te bereiken. Forever Young Festival vindt namelijk dat iedereen in deze doelgroep, ondanks eventuele beperkingen of de grote van hun portemonnee, Forever Young is. Wij richten ons op mogelijkheden, kansen, plezier in het leven en vooral heel veel leuke dingen doen. Juist daarmee weten wij deze doelgroep op een positieve manier aan ons te verbinden.

Website

We hebben diverse mogelijkheden op onze website om te adverteren. Onze website wordt door de doelgroep druk bezocht. Uiteraard in aanloop naar het festival maar ook gedurende de rest van het jaar. Want er wordt continu content geplaatst op onze site waardoor de bezoekers blijven terug komen.

We hebben de onderstaande advertentie mogelijkheden op onze site:

  • Positieve promoties; logo met slogan op de Homepage voor slechts € 250,00 per week.

  • Advertorials; mooie zichtbare locatie op de Homepage voor slechts € 750,00 per twee weken.

  • Forum; leuk bericht op ons drukbezochte forum.

Social Media

Met ongeveer 10.000 volgers op Facebook mag Forever Young Festival met recht een community worden genoemd. Wilt u onze volgers op een positieve manier bereiken dan plaatsen wij graag een bericht voor u.

 

Forever Young Magazine

 Wilt u gedurende langere tijd bij uw doelgroep op de leestafel te vinden zijn. Dan is adverteren in Forever Young Festival zeker iets voor u. De oplage is ruim 10.000 stuks. Voor festival bezoekers is het magazine te koop, verder wordt hij verspreid bij zorginstellingen, huisartsen, ziekenhuizen en dergelijken. Kortom een heel groot bereik.

Er zijn diverse mogelijkheden qua advertenties maar ook advertorials behoren tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op.

bottom of page